Γλωσσολογία

Courses by InstructorBase

Όνομα

ΓΕΩΡΓΙΑ KOKKINOY

Τοποθεσία

ΑΘΗΝΑ

Σύντομο βιογραφικό

Diploma in Translation – Chartered Institute of Linguists
Msc in Accounting and Finance – London School of Economics and Political Science
Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Γεωργία σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με κατεύθυνση στη Λογιστική και τη Χρηματοδοτική Διοίκηση. Στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών στο Λονδίνο.

Εργάστηκε στον τραπεζικό κλάδο 15 έτη, εκ των οποίων τα τελευταία δέκα ως στέλεχος στη μονάδα χρηματοδοτήσεων μεγάλων επιχειρήσεων (Corporate Banking) μεγάλης ελληνικής τράπεζας, όπου διαχειριζόταν τη σχέση της τράπεζας με μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ωστόσο, η αγάπη της για τη μετάφραση την οδήγησε σε στροφή στην καριέρα της. Σπούδασε αρχικά μετάφραση και υποτιτλισμό στη γλωσσολογία και στη συνέχεια ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εξετάσεις για το Diploma in Translation του Institute of Linguists. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως freelance μεταφράστρια στους γλωσσικούς συνδυασμούς Αγγλικά προς Ελληνικά και Ελληνικά προς Αγγλικά.

Η Γεωργία διδάσκει μετάφραση προς τα Ελληνικά στο πρόγραμμα αγγλικής μετάφρασης εξ αποστάσεως και οικονομική ορολογία στο σεμινάριο οικονομικής ορολογίας για μεταφραστές και διερμηνείς.

Email: georgiak@glossologia.gr

Instructor

Speciality

OUR BUSINESS & BANKING EXPERT

2016©glossologia.gr - All rights reserved

X