Γλωσσολογία

Base

Όνομα

JOHN O' SHEA

Τοποθεσία

LONDON

Σύντομο βιογραφικό

LL.M. – Queens University Belfast
LL.B. (Hons) – Queens University Belfast

O John είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (LL.M) από το τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου του Μπέλφαστ. Έχει διδάξει Περιβαλλοντικό Δίκαιο, Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Ευρωπαϊκό Περιβαλλοντικό Δίκαιο, Εταιρικό Δίκαιο και Δίκαιο και Υπολογιστές στο Πανεπιστήμιο Queen’s στο Μπέλφαστ, καθώς και Ευρωπαϊκό Εργατικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Keele. Τα τελευταία 19 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της μετάφρασης, ενώ το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο του επιτρέπει να ειδικεύεται σε νομικά, οικονομικά, εμπορικά και κοινοτικά κείμενα στο γλωσσικό συνδυασμό Ελληνικά/Αγγλικά.

Από το 2011, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Έχει ιδρύσει τη μεταφραστική εταιρεία Jurtrans με σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες του εξωτερικού σε όλες τις πτυχές των συναλλαγών τους με το νομικό σύστημα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Αξιοποιώντας τις επαγγελματικές του γνώσεις και το εκτενές δίκτυο επαφών του στον χώρο, ο John έχει συγκροτήσει μια επιλεγμένη ομάδα επαγγελματιών μεταφραστών, ο καθένας από τους οποίους έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με κάποιο διαφορετικό νομικό κλάδο, όλοι όμως ειδικεύονται στη μετάφραση νομικών και οικονομικών κειμένων στο γλωσσικό συνδυασμό Ελληνικά/Αγγλικά.

Ο John διδάσκει νομική μετάφραση προς τα Αγγλικά στο πρόγραμμα αγγλικής μετάφρασης, όπου του δίνεται η δυνατότητα να μοιράζεται τις υψηλού επιπέδου γνώσεις του και την εμπειρία του με τους μαθητές του και να εντοπίζει τα ανερχόμενα ταλέντα στον κλάδο της μετάφρασης στο γλωσσικό ζεύγος Ελληνικά/Αγγλικά.

Email: john@glossologia.gr

Instructor

Speciality

OUR LEGAL TRANSLATION EXPERT

2016©glossologia.gr - All rights reserved

X